GPT SERVIS ZMAJEVO

GPT Servis Miroslav Komad PR uspešno posluje više od 30 godina. Od 1987-e godine bavi se vulkanizerskim radovima, balansiranjem točkova motornih  vozila, protektiranjem gumenih proizvoda i pranjem motornih i teretnih vozila.

Ubrzo delatnost je proširena na pranje svih vrsta auto cisterni i rezervoara uz izdavanje sertifikata, kao i sakupljanje i transport ne opasnog i opasnog otpada koju nam omogućuje da sprovodimo integralna dozvola koju posedujemo.  Takođe ove vrste usluga možemo odraditi i izlaskom na teren, adekvatnom opremom i dozvolama koje mi kao kompanija posedujemo, a u skladu su sa zakonskim propisima Republike Srbije. 

Preduzeće poseduje kamion marke MAN STEYR sa potrebnim ADR dokumentima i opremom. Da bi sve bilo po zakonu, preduzeće poseduje integralnu dozvolu za sakupljanje i transport opasnog i ne opasnog otpada.

Sa uverenjem da informacije koje smo Vam izneli su dovoljne da razmislite o potencijalnoj saradnji i korišćenju usluga naše firme, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. 

Sertifikati